03 Μαΐου, 2024

Ψηφιακός Επαναλήπτης SV3V – Νομός Ηλείας

Ψηφιακός Επαναλήπτης SV3V – Νομός Ηλείας

Σε συνέχεια της επιτυχούς ενεργοποίησης του κόμβου της Σπάρτης, ένας ακόμη ψηφιακός επαναλήπτης αδειοδοτήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία, από την Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων.

Πρόκειται για ψηφιακό επαναλήπτη, που βρίσκεται τοποθετημένος στο χωριό Ανήλιο της Ζαχάρως και καλύπτει αξιοπρεπώς τις τοπικές παραλιακές πόλεις της Πελοποννήσου, από την Γαστούνη μέχρι και τους Γαργαλιάνους, καθώς και την εθνική οδό του Νομού Ηλείας στην Δυτική Πελοπόννησο, αλλά και την Νότιο-ανατολική πλευρά της Ζακύνθου.

Αποτελεί μέρος του εθνικού μας σχεδιασμού, αλλά πλαισιώνεται κυρίως στην τρέχουσα στοχευμένη ενδυνάμωση της ραδιοκάλυψης του δικτύου DMR+, στην Πελοπόννησο.

Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε, μετά από επανειλημμένες επισημάνσεις που δεχτήκαμε από συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες της περιοχής, για έλλειψη σήματος του ψηφιακού Πανελλαδικού Διασυλλογικού ψηφιακού δικτύου.

Από πλευράς Ε.ΡΑ.ΔΙΚ έχουμε τονίσει, πως είμαστε πάντα θετικοί στην ενεργοποίηση νέων κόμβων, εφόσον υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τοπικά Συλλογικά όργανα ή ενεργές ομάδες συναδέλφων και λάτρεις της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τα χαρακτηριστικά του κόμβου, έχουν ως εξής:

Συχνότητα Εκπομπής: 438.8125 MHz

Συχνότητα Λήψης: 431.2125 MHz

Διακριτικό: SV3V

Ευχόμαστε καλές συνομιλίες και ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

SV1EDZ

Related posts