06 Μαΐου, 2024

SV3W Ψηφιακός Επαναλήτης – Όρος Δολιανά

SV3W Ψηφιακός Επαναλήτης – Όρος Δολιανά

Μετά από μια πολύμηνη αναμονή έκδοσης της άδειας του επαναλήπτη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενεργοποίηση του, από την κορυφή του όρους Δολιανών.

Ο συγκεκριμένος επαναλήπτης, θα καλύπτει κυρίως το λεκανοπέδιο της Τρίπολης, τον Εθνικό δρόμο από το τούνελ του Αρτεμισίου προς την Μεγαλόπολη και Σπάρτη, καθώς και το μεγαλύτερο τμήμα του Αργολικού Κόλπου.

Είναι ο τρίτος επαναλήπτης κατά σειρά που ενεργοποιείται από πλευράς Ένωσης Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων, στην Πελοπόννησο.

Πιστεύουμε πως πρόκειται για έναν επαναλήπτη, όπου σε συνδυασμό με τον επαναλήπτη της Σπάρτης, θα δώσουν τεράστιες δυνατότητες αδιάλειπτης ραδιοκάλυψης, στους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες της ευρύτερης περιοχής.

Ο επαναλήπτης τοποθετήθηκε και βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστική λειτουργία και σύντομα θα τον επισκεφτούμε πάλι, για την επίλυση ενός προβλήματος στο δέκτη του, από το ισχυρό πεδίο του κέντρου εκπομπής.

Τα λέμε σε λίγες ημέρες λοιπόν, με σκοπό την ολοκλήρωση της πλήρης λειτουργίας του.

Για όσους θέλουν να κάνουν δοκιμές, έστω και με την μειωμένη απόδοσή του δέκτη του, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είναι τα ακόλουθα:

Συχνότητα εκπομπής αναμεταδότη: 439.23750 MHz

Συχνότητα λήψης αναμεταδότη: – 7.600 MHz

Διακριτικό: SV3W

Καλές συνομιλίες ευχόμαστε και αν χρειαστεί, ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

SV1EDZ

Related posts