03 Μαΐου, 2024

DMR+ – Server επαναληπτών

DMR+ – Server επαναληπτών

Σε μια προσπάθεια αξιοποίησης της πράσινης ηλιακής ενέργειας που προσφέρεται απλόχερα στην Ελληνική επικράτεια, μηδενικού κόστους κατανάλωσης ρεύματος, απεξάρτησης από το δίκτυο των 220v και απρόσκοπτης λειτουργίας του δικτύου μας , βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αποκλειστική λειτουργία του Ελληνικού server των επαναληπτών DMR+, από ηλιακό σύστημα που εγκαταστάθηκε στα γραφεία μας.

Η αγορά του συγκεκριμένου Server HW (Mini PC), που δεν χρειάζεται ανεμιστήρες (Fanless) και τροφοδοτείται με τάση ~12v, είχε προηγηθεί περίπου 1.5 χρόνο και έφτασε πλέον ο χρόνος υλοποίησης της μεγάλης ιδέας.

Η συγκεκριμένη ‘πράσινη’ παροχή, αποτελείται από 2 ηλιακά πάνελ υψηλής απόδοσης, 1 ρυθμιστή φόρτισης τεχνολογίας MPPT, 1 μπαταρία κλειστού τύπου μεγάλης χωρητικότητας και εκτός από τον κεντρικό server, τροφοδοτεί και τις απαραίτητες περιφερειακές συσκευές του IP δικτύου (1 PoE switch, 1 IP Modem και 1 MW Panel) που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του ψηφιακού δικτύου.

Η διαθεσιμότητα του server των επαναληπτών, αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ και βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το δίκτυο DMR+ συνεχώς θωρακίζεται, βελτιώνοντας την αυτονομία του, στο βέλτιστο δυνατό!

Ευχαριστούμε τα μέλη της Ε.ΡΑ.ΔΙΚ που έβαλαν και πάλι ‘πλάτη’, για την ολοκλήρωση ενός δύσκολου εγχειρήματος που απολαμβάνουν όλοι!

Για το Δ.Σ της Ε.ΡΑ.ΔΙΚ
SV1EDZ

www.eradik.org

 

Related posts