27 Απριλίου, 2024

Μνημόνιο συνεργασίας Ε.ΡΑ.ΔΙΚ-Ε.Ρ.ΘΕ

Μνημόνιο συνεργασίας Ε.ΡΑ.ΔΙΚ-Ε.Ρ.ΘΕ

Ένα πρωτοποριακό μνημόνιο συνεργασίας, υπογράφτηκε μεταξύ δυο εξαιρετικά δυναμικών Ραδιοερασιτεχνικών φορέων, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων και την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Πρόκειται για 2 φορείς που κρατούν πολύ υψηλά τον πήχη, σε όλες τις δραστηριότητες που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας.

Δεδομένης της πολυετούς πλέον συνεργασίας, της δυναμικής των μελών τους και της αξιοπιστίας που έχουν παρουσιάσει τα μέλη των Δ.Σ, η απόφαση της δημιουργίας και υπογραφής ενός σύγχρονου και καινοτόμου μνημονίου συνεργασίας, ήταν μια αυτονόητη εξέλιξη.

Ορισμένα εκ των περιεχομένων του μνημονίου, ήταν τα εξής:

  1. Από κοινού ενέργειες για τη δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς της Πολιτικής Προστασίας.
  2. Κήρυξη επαναληπτών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
  3. Υπεύθυνος παρακολούθησης και συντονισμού των ψηφιακών επαναληπτών.
  4. Συνεργασία και υποστήριξη για την προαγωγή των κοινών τους στόχων και αντικειμενικών σκοπών.

Το σύνολο του μνημονίου συνεργασίας, είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου Ραδιοερασιτεχνικού φορέα, καθώς αποτελεί ένα πρότυπο έγγραφο συνεργασίας 2 φορέων.

Είμαστε υπερήφανοι για την υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου και πιστεύουμε ότι είναι κάτι που έπρεπε να έχουν πράξει όλοι οι ραδιοερασιτεχνικοί φορείς εδώ και δεκαετίες, ώστε να διατηρήσουμε μια συμπαγή ραδιοερασιτεχνική κοινότητα.

Η Ε.ΡΑ.ΔΙΚ καλεί όλους τους συλλόγους, να προχωρήσουν στην ίδια προσέγγιση, ώστε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας.

Συγχαρητήρια στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σαμαρά Δημήτριο SV4LAD και στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κακαδιάρη Αθανάσιο SV4DCQ.

Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

SV1EDZ

Related posts