24 Απριλίου, 2024

Διαδικτυακή συνάντηση εγγεγραμμένων μελών Ε.ΡΑ.ΔΙΚ 27/02/2022

Διαδικτυακή συνάντηση εγγεγραμμένων μελών Ε.ΡΑ.ΔΙΚ 27/02/2022

Έχοντας κλείσει ήδη έναν χρόνο λειτουργίας του συλλόγου μας και παραγωγικού έργου με αποδέκτες όλους τους Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλέσουμε στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των εγγεγραμμένων μελών της Ε.ΡΑ.ΔΙΚ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα αναλύσουμε τα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους, τα μελλοντικά μας σχέδια και φυσικά θα μας δοθεί παράλληλα η ευκαιρία, να γνωριστούμε καλύτερα.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στις 27 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00, μέσω της εφαρμογής Zoom, την οποία και πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή ή το κινητό σας.
Παρακάτω θα δείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

IOS: https://apps.apple.com/…/zoom-cloud-meetings/id546505307

Windows: https://cdn.zoom.us/prod/5.9.3.3169/x64/ZoomInstaller.exe

Για τυχόν απορίες η δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την εφαρμογή του Zoom, μπορείτε να καλέσετε στο 6977748347 τον συνάδελφο Αλέξανδρο (SV1RVP / Moto-Mobile), για να σας βοηθήσει.

Για τον ίδιο σκοπό θα είμαστε στο κανάλι του ZOOM 30 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 18:30 με σκοπό να σας δώσουμε τον χρόνο να κάνετε τις δοκιμές σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακόλουθο Link για την συγκεκριμένη συνάντηση, και παρακαλώ ΜΗΝ κοινοποιήσετε το link αυτό σε τρίτους, αφορά αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

(Δεν δημοσιέυεται εδώ το αναφερόμενο link. Όσα εγγεγραμμένα μέλη της Ε.ΡΑ.ΔΙΚ δεν έχουν λάβει σχετικό email, να επικοινωνήσουν με τον Αλέξανδρος Τσουράπας).

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε και να σας ακούσουμε, έστω και μέσω του υπολογιστή ή του κινητού σας.

Τέλος, περιμένουμε να ακούσουμε τις όποιες ιδέες ανάπτυξης του χόμπι μας μπορείτε να μας μεταφέρετε, ώστε να πορευτούμε πιο στοχευμένα στο μέλλον.

Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες, χωρίς το φόβο της πανδημίας και ελπίζοντας σε μια μεταξύ μας, πιο διαπροσωπική επικοινωνία.

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

SV1EDZ

Related posts