08 Μαΐου, 2024

Σεμινάριο ΄Ψηφιακές Ραδιοερασιτεχνικές Επικοινωνίες’ στη Θεσσαλία

Σεμινάριο ΄Ψηφιακές Ραδιοερασιτεχνικές Επικοινωνίες’ στη Θεσσαλία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 19/6/2022 και ώρα 10:30, το σεμινάριο με θέμα ‘Ψηφιακές Ραδιοερασιτεχνικές Επικοινωνίες.

Πρόκειται για το πρώτο οργανωμένο σεμινάριο που πραγματοποιείται στην Ελληνική περιφέρεια, με κεντρικό θέμα την ψηφιακή πλατφόρμα DMR.

Το όλο εγχείρημα, ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, με βασικούς εισηγητές τον Δημήτρη Σαμαρά SV4LAD (Καθηγητής Ηλεκτρολογίας) και τον Δημήτρη Βελισσάρη SV1EDZ (Ηλεκτρονικός Ραδιοδικτύων).

Η αρχική ιδέα πραγματοποίησης της συγκεκριμένης επιμορφωτικής εκδήλωσης, δόθηκε από την πλευρά της Ε.Ρ.ΘΕ, περίπου πριν από 2 μήνες.

Έκτοτε οι τηλεφωνικές επικοινωνίες για την διευθέτηση των λεπτομερειών, ήταν πολλές και έδωσαν την ευκαιρία και στις 2 πλευρές, να αποδείξουν ότι η μεγάλη ιδέα των κοινών διασυλλογικών συνεργασιών, φέρνει και το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου, ξεπέρασε τις 2 ώρες και έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους παρευρισκόμενους Ραδιοερασιτέχνες με φυσική παρουσία, ραδιοερασιτέχνες από γειτονικούς δήμους, αλλά και συναδέλφους Ραδιοερασιτέχνες από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο που παρακολουθούσαν μέσω live streaming στο κανάλι της ΕΡΑΔΙΚ στο YOUTUBE και ξεπέρασαν τους 185 χρήστες διαδικτυακά.

Το παρόν έδωσε και η ηγεσία των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, με την τιμητική παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου, του κ Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Πινακά Βασίλειου και του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κ. Καραλή Βασίλειου.

Ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη, για την αιγίδα της εκδήλωσης, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Δόκου Σουλτάνα για τη παραχώρηση της αίθουσας καθώς και όλες τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες της περιφέρειας.

Από πλευράς Ε.ΡΑ.ΔΙΚ, υποσχόμαστε ότι ήταν μόνο η αρχή, ενός μεγάλου προγράμματος υλοποίησης αντίστοιχων σεμιναρίων, σε συνεργασία με όλους τους φορείς που συμμετέχουν στο Διασυλλογικό ψηφιακό δίκτυο DMR.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το σεμινάριο, χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σχετικό άρθρο:

Επιτυχημένο το σεμινάριο των Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας – larissanet.gr

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας, είναι η ακόλουθη:

https://www.sz4the.gr/

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνικών Δικτύων, είναι η ακόλουθη:

eradik.org

Το αρχείο της παρουσίασης:

 

 

H ισχύς εν τη ενώσει!

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ
SV1EDZ

Related posts