23 Απριλίου, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο “Δημήτρης Θεωνάς”

Έφυγε από τη ζωή ο “Δημήτρης Θεωνάς”

Η είδηση που ήρθε μέσω ανάρτησης από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό, έφερε την θλίψη όχι μόνο στο Φιλώτι αλλά σε όσους τον γνώριζαν στο σύνολο της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων
“Σήμερα έφυγε, πρόωρα, από κοντά μας ο Δημήτρης Θεωνάς. Ο Δημήτρης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στο ΚΕΠ Φιλωτίου, προσέφερε τις υπηρεσίες του από διάφορες θέσεις, από το 1999, όταν ξεκίνησε να εργάζεται στον πρώην Δήμο Δρυμαλίας”.

Λίγο αργότερα ήρθαν τα μέλη των ραδιοερασιτεχνών Νάξου να φωτίσουν μία ακόμη πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου του…
Οπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του Γιώργου Σέργη στα social media
“Έφυγε ένας παλιός, πρωτοπόρος, και οραματιστής συνάδελφος. Όχι μόνο πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του τοπικού συλλόγου μας αλλά και ο άνθρωπος που μέχρι που ήταν μάχιμος και πριν τον καταβάλουν οι ασθένειες του φρόντιζε όχι μόνο με τις εξειδικευμένες γνώσεις του αφιερώνοντας πολύ χρόνο αλλά και οικονομικά για την ανάπτυξη του συλλόγου και την επέκταση των αναμεταδοτών.
Πάντα φίλος της νέας τεχνολογίας αγόραζε μηχανήματα έχοντας πληθώρα από αυτά που τα χαιρόταν μαζί με τις αγαπημένες του συγκατοίκους, τις γάτες του. Ήταν όπως τον έλεγα εγώ ο φρουρός των ραδιοερασιτεχνικων συχνοτήτων. Πάντα στην ακρόαση. Όταν θα έκανες μια κλήση στο 145.525 ήταν πάντα εκεί μαζί με τον αεικίνητο Νικόλα FEW για να συζητήσουμε.
Ναι φίλε και συνάδελφε Δημήτρη FEA από τότε που αποσύρθηκες εκτός Νάξου οι συνομιλίες μας λιγοστεψαν γιατί δεν μας παρακινουσες πια για να μιλήσουμε . Η παλιά φρουρά του συλλόγου ο Βασίλης, οι 3 Νικόλαοι, ο Φίλιππος, ο Μανώλης και οι λοιποί που συνομιλούσαμε επί ώρες δεν θα ακούσουμε ξανά την χαρακτηριστική φωνή σου. Άλλωστε σε όλους μας έχει λήψει, αλλά θα λήψει και για πάντα η χαρακτηριστική σου φράση στην συχνότητα 145.525 “πολύ ησυχία βρε παιδάκι μου, πολύ ησυχία βρε παιδί μου” . Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε και συνάδελφε Δημήτρη FEA”
Εμείς να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του

 

Πηγή: https://naxospress.gr/naxos-mikres-kyklades/filoti-efyge-apo-ti-zoi-o-dimitris-theonas/

Related posts