26 Απριλίου, 2024

Διαδικασία Εκλογής Νέου Δ.Σ

Διαδικασία Εκλογής Νέου Δ.Σ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ, του συλλόγου μας.

Πέρασαν ήδη 2 εποικοδομητικά έτη για το απερχόμενο Δ.Σ με βασικό αντικείμενο εργασίας, την νομοθετική θεμελίωση της Ε.ΡΑ.ΔΙΚ και την υλοποίηση σημαντικών έργων.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, το εκτελεστικό έργο που πραγματοποιήθηκε, ήταν ιδιαίτερης σημασίας και εδραίωσε καθολικά τον σύλλογο μας σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Βάσει του καταστατικού του συλλόγου μας, δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, έχουν όλα τα τακτικά μέλη. (Δηλαδή όσα μέλη έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια εγγραφής σε αυτόν).

Δεδομένης της ημερομηνίας απόφασης του Πρωτοδικείου Καλλιθέας και δημιουργίας της Ε.Ρ.Α.ΔΙΚ, αλλά και της ημερομηνίας εγγραφής στο σύλλογο, τα 2 χρόνια όπου και απαιτούνται για την συμμετοχή στις εκλογές, έχουν συμπληρώσει μόνο τα ιδρυτικά μέλη τα οποία έχουν και το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές.

Τα ιδρυτικά μέλη, μπορούν είτε να ψηφίσουν ή να δηλώσουν πρόθεση υποβολής υποψηφιότητας ως μέλους του Δ.Σ, καθώς και μέλους της εξελεγκτικής και εφορευτικής επιτροπής.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ορίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2023 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΕΥΣ:

https://grnet.gr/services/digital-services/zeus/

(Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας δοθούν σύντομα.)

Προσοχή: Τα ιδρυτικά μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το επερχόμενο Δ.Σ ή για τις επιτροπές, θα πρέπει να το πραγματοποιήσουν το αργότερο μέχρι την 26 Απριλίου και να έχουν τακτοποιήσει προηγουμένως, τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

Για την Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

Δημήτριος Βελισσάρης

Γεν. Γραμματέας Ε.ΡΑ.ΔΙΚ

Γρηγορίου Λαμπράκη 15

Ταύρος – Τ.Κ 17778

Αθήνα

Τηλ. 6949 171212

 

www.eradik.org

 

Related posts