02 Μαΐου, 2024

SW8T Όρος Τελέθριο – Εργασίες αναβάθμισης

SW8T Όρος Τελέθριο – Εργασίες αναβάθμισης

Σε συνέχεια αρκετών παραπόνων σχετικά με την απόδοση του αναμεταδότη SW8T του όρους Τελέθριου Ευβοίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αναβάθμισης, στον ενεργό εξοπλισμό του κόμβου.

Για την ολοκλήρωση της αποστολής μας, χρειάστηκε προετοιμασία αρκετών ημερών, παραγγελίας κοινών αλλά και εξειδικευμένων υλικών από χώρες του εξωτερικού, ενοικίαση οχήματος 4×4 για να μπορέσουμε να περάσουμε τις αυξημένες δυσκολίες του χωματόδρομου πρόσβασης και διαθεσιμότητα αρκετών ατόμων, εν μέσω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ΕΡΑΔΙΚ και τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που αφιέρωσαν χρόνο και χρήματα, ώστε να επαναφέρουμε τον κόμβο σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η απόδοση του επαναλήπτη έχει πλέον αυξηθεί κατακόρυφα, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε σταθερούς σταθμούς ασυρμάτων που βρίσκονται ακόμη και σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις (Χαλκίδα, Βόλος, Λαμία), σε κινητούς σταθμούς που κινούνται στην εθνική οδό Αθήνας- Θεσσαλονίκης (Μαλιακός κόλπος), αλλά και σε φορητούς που κινούνται εντός εμβέλειας του κόμβου.

Πολλοί συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες, μας επιβεβαίωσαν την επιτυχή τεχνική επέμβαση.

Καλές επικοινωνίες σε όλους!

Η Ε.ΡΑ.ΔΙΚ εργάζεται συνεχώς, για την βελτίωση και βέλτιστη απόδοση του δικτύου.

Για το Δ.Σ

SV1EDZ

Δημήτρης Βελισσάρης

www.eradik.org

Related posts